Episode 70: Vi snakker med Space NTNU, Norges kuleste studentorganisasjon

I denne episoden har vi ikke én gjest som vanlig, men hele tre! Alexey Gusev, Erlend Sandblåst og Rannveig Færgestad er med oss på link fra Trondheim, der de er drivkrefter i Space NTNU. Dette er en paraplyorganisasjon for studentgrupper som bygger satellitter, raketter, droner og jobber aktivt med forretningsutvikling. I tillegg til å drive en egen podkast, selvsagt!

2 thoughts on “Episode 70: Vi snakker med Space NTNU, Norges kuleste studentorganisasjon”

  1. Hei – Hørte nettopp på podcasten og alltid interessant stoff. Også bra å høre hvilke muligheter som finnes der ut mtp utdanning innenfor romfart. I den forbindelse vil jeg tipse om International Space University (www.isunet.edu), som tilbyr mastergrader innenfor romfart uten krav om den klassiske bakgrunnen innenfor realfag eller medisin… Formålet er å utdanne ledere innenfor romfartsbransjen. Kan anbefales for alle som ikke har denne bakgrunnen og ønsker å studere noe innenfor romfart. Var selv student her for altfor mange år siden..

    1. Hei, takk for at du lytter, og for at du nevner ISU. Mener å huske at det ble omtalt av Marianne Vinje Tantillo i en av våre tidligere episoder, men et godt forslag kan ikke gjentas for ofte. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *