Livesending AVLYST pga coronavirus

LIVESENDINGEN ER AVLYST PGA DEN PÅGÅENDE PANDEMIEN, VI KOMMER STERKERE TILBAKE NESTE GANG OG ØNSKER ALLE VÅRE LYTTERE LYKKE TIL MED HÅNDTERINGEN AV CORONAVIRUSET.

Da er det på tide med en livesending av Romkapsel igjen, og vi inviterer til et episk “science versus science fiction”-slag på Postkontoret i Oslo torsdag 26. mars.

Hvor mye av det som skjer i romfilmene vi elsker så høyt, har rot i virkeligheten? Nils Johan og jeg har invitert Marianne Vinje Tantillo og Petter Bøckman til å snakke om evige spørsmål som lyd i rommet, romskip som snur på femøringen, lasersverd og aliens som eter seg ut av brystkasser.

Har du sterke meninger om midiklorianere, overlysfart og kunstig tyngdekraft er dette arrangementet for deg! Selvsagt blir det anledning til å utfordre panelet og være med på å kåre den beste/mest presise romfilmen. Vi starter klokken 20.00, pris kr. 170 (inkl billettavgift)

Det er bare å møte opp, men om du vil melde din interesse er Facebookarrangementet her.

2 thoughts on “Livesending AVLYST pga coronavirus”

  1. Hei, jeg ville redigert årstallet i overskriften var jeg dere, så slipper dere at nye lyttere tror at Romkapsel ble lagt ned i fjor. Ellers takk for en underholdende podcast om et svært viktig tema!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *